Kuoro

Taiteellisen johtajan terveiset

[column width=”100%” padding=”4%”]

Tervehdys!

Kamarikuoro Kotka-Canto on vakiinnuttanut asemansa kotkalaisessa musiikkielämässä yli kolmenkymmenen toimintavuotensa aikana. Vuosien varrella Canto on esittänyt korkeatasoisia elämyksiä musiikinystäville. Taidemusiikkiin keskittyvänä kuorona se tarjoaa vaihtoehdon niin kuulijoille kuin laulajillekin: kaikenlaisia kuoromuotoja Kotkasta toki löytyy, mutta kamarikuorona olemme ainoa laatuamme Kotkassa. Monipuolinen ohjelmistomme koostuu pääosin perinteisistä kuoroklassikoista, maallisista kuin kirkollisista, suomalaisista kuin myös ulkomaisistakin. Säveltäjiä ohjelmistossamme on Palestrinasta  aina "Paroni" Paakkunaiseen asti.

Kamarikuoro Kotka-Canto on aktiivinen esiintyjä. Viime aikojen kohokohtia:

2013

Esiintyminen radiojumalanpalveluksessa, puistokonsertti Sapokan laululavalla, konserttimatka Pietariin marraskuussa, Lucia-vesper Kotkan kirkossa, esiintyminen Kauneimmat joululaulut-tilaisuudessa Kotkan kirkossa.

2014

esiintyminen Jukka Hapuoja 100 vuotta-konsertissa Kymin kirkossa, neljän konsertin minikiertueen kolme ensimmäistä konserttia Miehikkälä-Pyhtää-Elimäki, ohjelmassa Urmas Sisaskin Eesti Missa sekä S.S. Wesleyn motetti Ascribe unto the Lord. Lucia-vesper Kotkassa.

2015

minikiertueen päätöskonsertti Kotkan kirkossa tammikuussa, äitienpäiväkonsertti Kotkan seurakuntakeskuksessa.

 

Oletko Sinä kiinnostunut haastavienkin kuoroteosten laulamisesta? Mikäli Sinulta löytyy nuotinlukutaitoa, rytmitajua, lauluääntä ja motivaatiota säännölliseen ( ja myös itsenäiseen) harjoitteluun, suosittelen ottamaan yhteyttä numeroon 0503463994. Sovitaan koelaulusta ja tämän koettelemuksen läpäistyäsi voit liittyä kuoromme vahvuuteen.

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan kuoromusiikin elämyksistä, tapahtuipa se yleisön joukossa tai laulajien riveissä.

Mikko Hauhia

[/column]

Mikkojakuoro2